Er dit tag klar til vinter?

Er dit tag klar til vinter?

Få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Er dit tag klar til vinter og frostgrader?

Vi træder nu ind i december måned. Det betyder, at vi går en tid i møde, hvor vejret kommer til at have en ret signifikant påvirkning på, hvordan dit tag kommer til at have det. Det er nemlig sådan, at vejret har en ret stor indvirkning på dit tag. Dette er nemlig med til at slide på det. Vinteren i Danmark er jo notorisk kendt for at være præget af frostgrader, storme og nedbør. Alle disse kommer i ret store mængder. Disse elementer er med til, at slide dit tag hurtigere ned. Så hvis dit tag allerede har lidt last under sommeren, så vil det stå slemt til i løbet af vinteren.

Derfor går alle vores anbefalinger selvfølgelig på, at vi ikke ønsker, at du skal vente til en alvorlig skade sker, da det kan betyde, at man ikke kan reparere taget mere, men at du skal skifte det ud. Dette er en meget omkostningsfuld affære. Vi anbefaler dig derimod, at få kigget taget igennem, inden vi kommer ind i de kolde måneder, eller lige så snart du tænker på dette. På den kan vi få gjort dit tag klar til vinter.

Vi kan komme og gennemgå dit tag, og give dig en idé om forfatningen på det. På den måde kan vi sørge for, at det er klart til vinter.

Hvorfor er det vigtigt at få dit tag klar til vinter?

Du sidder sikkert og tænker, at det ikke er så vigtigt, at du får dit tag klar til vinter. Du kan nemlig ikke se nogle huller, og det regner helller ikke ind i huset. Så kan der jo ikke være noget galt med det?

Desværre er det ikke helt sandt. Vi har mange gange set, at der i taget har været små revner, som ikke kan ses med det blotte øje, med mindre man ved hvad man skal se efter. Små revner og utætheder kan betyde, at der kommer fugt igennem taget. Denne fugt kan så trænge ind i træværket, hvilket med stor sandsynlighed vil kunne danne svamp. I værste tilfælde vil det kunne ødelægge isoleringen, hvilket du helt sikkert ikke ønsker i december måned.

Det er derfor vigtigt, at du ikke venter til skaden er sket, men derimod er forebyggende. Lad os komme med et gratis tilbud til dig – ring på +45 5273 7581 eller kontakt os her.

Kan jeg gøre noget for at tjekke taget selv?

Det er muligt at du ville kunne spotte nogle af utæthederne selv, hvis du ønsker at tjekke efter. Du skal gå op på dit loft, slukke alt lys og så ellers se, om der kommer et lys ind gennem sprækker eller revner. Du skal være ret opmærksom på tagskruer og tagryggen, da der ofte er noget at finde her, hvis der er noget. Tagplader som er revnet bør skiftes så hurtigt som overhovedet muligt.

Hvis du har mulighed for at kigge ud på taget, så skal du lige stikke hovedet ud, og tjekke om dit tag er frit. Det er nemlig sådan, at mos og andre ting kan være med til at skygge for eventuelle utætheder.

Er du det mindste i tvivl, så anbefaler vi, at du kontakter os. Så kan vi få dit tag klar til vinter. Og vi har lige nu 15 % rabat på alle tagrenoveringer – så hvorfor overhoved vente?

Få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *