Få et tag med tagpap

Tagpaptag

Få et uforpligtende tilbud på tagpap i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Få et tag med tagpap

Ofte så tænker folk, at tagpap slet ikke er noget, som vil virke særlig godt. Det er dog sådan, at tagpap har en masse gode egenskaber. Disse egenskaber er blandt andet, at dette giver en fleksibilitet, når det kommer til at skulle lægges på de forskellige konstruktioner af tage som man måtte møde. Det er også lige gyldig hvorvidt dit tag er gammelt eller nyt.

Hvad er et tagpap tag?

Mange har sikkert hørt ordet tagpap, og ved måske endda hvordan det ser ud, men hvad består sådan et tagpaptag af? Nogle kender det måske som asfaltpap, hvilket det også kan hedde. Det er basalt set bare plader, som er brændt fast på en plade oven på tagspærreren. Her laver man altså en masse baner af tagpap, som så til sidst kommer til at udgøre tagpaptaget.

En af grundende til, at tagpaptage er populære er fordi, at materialet har nogle egenskaber som gør, at det er nemmere at arbejde med. Det gør at det kan tilpasses stort set alle tagformer. Du frygter måske ordet pap, og tænker at det ikke kan være meget værd. Faktisk er det sådan, at man ikke længere bruger pap i tagpap – det er nemlig skiftet ud med polyesterfibre, som styrker taget på en langt bedre måde, end pap kunne gøre.

Kan mit tag bruge tagpap?

Som vi lagde op til ovenfor, så kan du med ret stor sandsynlighed få et tagpaptag. Det eneste som kan gøre, at du ikke kan bruge dette er, hvis dit boligområde har specielle regler for, hvilke tagkonstruktioner du måtte have. Et tagpaptag er nemlig så fleksibelt, at det kan lægges på stort set alle tagkonstruktioner.

Hvordan bygges et tagpaptag?

Der skal altid være et fast underlag for, at vi kan bygge et tagpaptag. Et fast underlag betyder egentlig bare, at der skal bære noget, hvor vi kan bygge tagpappet på. Det kan være tagbrædder, krydsfinér eller trædefast isolering. Normalt vis siger man, at et tagpaptag består af to forskellige elementer af pap. Her er der tale om underpappet og overpappet.

Underpap er det element som sikrer at taget bliver helt tæt. Dette fæstnes direkte på tagkonstruktionen.

Overpap er det element, som man oftest brænder på øverst på tagdækningen. Normalt er der små skiftersten på overfalden.

Det skal dog også lige bemærkes at der selvfølgelig findes forskellige typer af tagpap, som er lavet til en mere specifik opgave. Ofte gør man også forskel på, hvorvidt det er en renoveringsopgave eller om det skulle være et helt nyt tag. Skulle man sidde med en renoveringsopgave, så bruges der en speciel type af tagpap som gør, at der ikke kommer dampbuler i tagpappen.

Overvejer du en tagrenovering eller et nyt tagpaptag?

Sidder du med en masse forskellige spørgsmål om tagpaptag eller om renovering af dit tag med tagpap, så er vi her for at hjælpe dig. Vi kan give dig kyndig vejledning herom, og alle vores tilbud vil være helt uforpligtende. Vi vil vejlede dig i, hvordan vi bedst mulig ville kunne lave dit tag, sådan at du får det mest optimale ud af det.

Få et uforpligtende tilbud på tagpap i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *