Tagarbejde om vinteren kan vi klare!

carlo tagrenovering tagpap

Få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Tagtjek af dit tag til vinter - vi leverer tagarbejde året rundt

Det er bestemt ikke unormalt, at vi hører fra kunder, som gerne har noget tagarbejde, som de skal have lavet her i de kolde måneder. Når det er sket i de kolde måneder, så er det derfor også gået hen og blevet kritisk og ret vigtigt, at dette tagarbejde skal udføres med det samme. Vi ved dog samtidig også fra flere af vores kunder, at der er mange der fejlagtigt tror, at der ikke udføres tagreparationer og almindeligt tagarbejde i de kolde måneder. Her hos Carlo Tagrenovering udfører vi selvfølgelig tagarbejde og tagreparationer året rundt.

Så hvis du er en af de kunder som stiller sig selv spørgsmålene – kan jeg får nyt tag om vinteren? Skal jeg vente med at få lavet mit tag til foråret? Er det ikke for koldt for tagreparatørerne? Skal jeg overhovedet ringe til Carlo tagrenovering? Så kan vi roligt fortælle dig, at du ikke længere skal være bange for, at du skal vente vinteren over, før du kan få lavet dit tag. Vi arbejder nemlig hele året rundt, og der ikke noget, som er for koldt til os. Det eneste du skal gøre er, at du skal kontakte os. Så kommer vi med kyndig vejledning og et så skarpt tilbud, at du heller ikke skal bekymre dig over økonomien i det. Vores tagarbejde om vinteren er absolut lige så godt som de andre sæsoner på året.

Skal man gøre sig andre tanker når man skal have renoveret tag om vinteren?

Det er sådan, at det faktisk er helt det samme som du skal tænke på. Også selvom det nu er om vinteren at du skal have foretaget en tagrenovering. Der er nemlig ikke forskel for dig som kunde, de tekniske ting skal vi nok tage os af. Tagreparationer kan klares lige så vel om vinteren som det kan om sommeren. Den eneste umiddelbare forskel der kan være, når det kommer til sommerens varme er. Denne kan være behjælpelig til optimeringen af tætningen mellem skifer tagsten. Dette klare man dog ved at anvende tætningsstrimler i stedet for.

Det er derfor vigtigt at vi gør det klart for dig som kunde, at du ikke længere skal tænke eller bekymre dig om, hvor vidt en tagrenovering om vinteren er mulig eller ej. Du skal blot kontakte os, og så vil vi sørge for, at du får den vejledning som du skal have, sådan at vi kan foretage en professionel tagrenovering af dit tag. Vi lover at vi nok skal tage godt med tøj på, sådan at vi ikke kommer til at stå og fryse.

Få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *