Vedligeholdelse af tag

vedligeholdelse af tag

Få et uforpligtende tilbud på en tagservice i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Vedligeholdelse af tag


Når vi her hos Carlo Tagrenovering har lavet et nyt tag, så har vi lavet noget, som kommer til at holde længe. Det betyder dog ikke, at man ikke længere skal sørge for, at få foretaget nogle serviceeftersyn af sit tag. Det fungerer lidt på samme måde som med en bil. Selvom denne er helt ny, så er det stadig anbefalelsesværdigt, at man får foretaget servicetjek. Det er nemlig sådan, at de fleste skader på et tag, er nogle som er opstået på grund af manglende vedligeholdelse af taget. Disse er ofte bare små skader. Disse ender dog i sidste ende med at hobe sig op. Dette  resulterer i kortere levetid for dit tag.

Derfor anbefaler vi, her hos Carlo Tagrenovering, at man får foretaget et årligt eftersyn, for at man på den måde kan vedligeholde sit tag. Dette er ikke noget vi anbefaler for, at vi skal tjene penge, men derimod for, at dit tag får optimeret sin levetid. En kontrol af dit tag sikrer, at vi kan være forebyggende mod eventuelle skader eller utætheder. Det betyder også, at du ikke ville løbe ind i en post, hvor du skal betale i dyre domme for et nyt tag, da vi har udarbejdet de små skader, der måtte være. 

Ved vedligeholdelse af tag gør vi sådan

Når vi kommer hjem til dig, for at foretage et serviceeftersyn af dit tag, så kommer det til at foregå i to trin. Det ene vil være et udvendigt eftersyn og det andet vil være et indvendigt eftersyn. Dette gøres for, at man sikrer taget på begge sider. På den måde sikrer man, at der ikke skulle ligge noget skjult på den ene eller anden side af taget. Vedligeholdelse af tag er en nem og hurtig måde at sikre sit tag.

Vedligeholdelse af tag – indvendigt eftersyn

Her vil vi sørge for at tjekke efter forskellige defekter eller utætheder. Det kan for eksempel være, at du havde defekte undertage, eller at der var utætte skotrender og åbninger for ventilation af tagrummet.

Vedligeholdelse af tag – udvendigt eftersyn

Her kommer vi til at kigge på taget udvendigt fra. Vi vil kigge efter revner eller revnedannelser i taget. Disse kan være et levn fra en frostperiode, hvorfor man ofte kan se dem efter vinterperioden. Derudover kigger vi også på, hvor vidt taget sidder fast på. Dette gøres ved at fokusere på de elementer der er brugt til at fæstne taget. Det kan være tagsøm- eller skruer. Alle inddækninger bliver også tjekket, samtidig med, at der foretages en afrensning af tagfladen. 

Vi håber dette har været med til at oplyse dig om vigtigheden af vedligeholdelse af tag. Skulle du ligge inde med spørgsmål, eller ønsker du bare et tilbud på et serviceeftersyn af dit tag, så kontakt os da med det samme. Det koster dig ikke noget.

 

Få et uforpligtende tilbud på en tagservice i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *