VPN kan gøre dit liv nemmere

Den moderne internettid har gjort, at alle mennesker mere eller mindre er opkoblet til internettet. Denne opkobling er selvfølgelig blevet en grundsten i vores samfund, da man oftest har sit arbejde med sig på telefonen, tabletten eller den bærbare. Det har dog også sine udfordringer, når man vælger at surfe rundt på nettet.

Det er nemlig sådan, at man i dag stort set hele tiden bliver fulgt overalt. Ens færden kan mere eller mindre spores, hvor end du befinder dig henne på internettet. Dette er på mange måder ikke rart som bruger, selvom man slet ikke har noget at skjule.

 

Hvad kan man gøre for at afhjælpe det?

Hvis man ikke har lyst til, at der er andre der kan følge ens færd på internettet, så kan man benyttet sig af en VPN. Ved at benytte en VPN, som f.eks. NordVPN eller HideMyAss, så kan man selv indstille, hvor man ”skal komme fra” i verden. Det betyder at man faktisk kan indstille sin browser til at tro, at man kommer fra et andet land.

Dette kan være ret smart, hvis man f.eks. gerne vil se netflix’s indhold fra et andet land.

Vi har flere som spørger til den bedste VPN, men her må vi sige, at dette er en individuel ting. Det er nemlig sådan, at de mere eller mindre kan de samme ting, dog er der nogle få justeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *