Indhent et gratis tilbud på dit tagpap projekt nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Carlo-tagrenovering.dk vil gerne være din foretrukne tagspecialist

Hos carlo-tagrenovering kender vi til vigtigheden af, at vores kunder er tilfredse. Det er trods alt vores kunder, som gør det muligt for os, at gøre det som vi bedst kan lide. Derfor bruger vi også kun de bedste materialer vi kan finde. Vi er samtidig også så sikre på vores kvaliteter, at tør godt at love, at vi ikke går nogen steder, før alle er tilfredse.

Står du og gerne vil have lagt nyt tagpap?

Lægning af tagpap er noget, som kan give dit tag noget helt nyt. Hos Carlo-Tagrenovering er vi eksperter på lægning af tagpap. Vi har gennem mange år lagt en masse tapap tage. Når vi lægger tagpap, så sørger vi altid for, at vi bruger de bedste materialer, sådan at du får det stærkeste tag. Tagpap er en god løsning, hvis dit hus har former og kurver. Grunden til at det er det, er fordi tagpap har en fleksibilitet, som gør at det kan lægges steder, som normalt ikke er nemt at lægge tag på. Vi kommer ud og kigger på dit projekt, og derefter går vi dialog omkring dit projekt. Vi sørger for, at dine ønsker og tanker kan formidles til en konkret løsning.

Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige materialer

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når det til lægning af tagpap. Det er blandt andet valg af de rigtige tagpap. Vi kommer med mange års erfaring heraf, hvorfor vi tilbyder vores ekspertise til dig. Står du og er i tvivl om, hvilken type tagpap, som du skal lægge på dit tag? Så kontakt os da med det samme. Vi kommer gerne med vores besyv på, hvad der kunne gavne dit tag.

Undgå at støtte tyveri

Det ses at der i større omfang sælges stjålet tagpap på nettet, som uvidende danskere kommer til at købe. Byggepladser bliver ofte udsat for tyveri af deres tagpap, da dette er let omsætteligt. Lægning af tagpap bliver derfor, i større omfang, udført med stjålne produkter. Derfor har Icopal nu indført en lille chip på deres produkter, sådan at man kan tjekke, hvem der har købt det og hvornår. 

Undgå at støtte tyveriet ved at kontakte os. Vi har lige nu 15 % rabat på din næste lægning af tagpap. Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os.

Vi er professionelle håndværkere der går under synonymet dansk tagrenovering

Få et uforpligtende tilbud på dit tagpap projekt nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581