Indhent et gratis tilbud på en tagrens nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Tagrens – få dit tag frit for skidt 

Tagrens har flere gode egenskaber i sig selv. For det første, så sikrer en tagrensning at dit tag kommer til at leve længere. Deruodver så er det også med til at give en visuel overhaling af dit tag. Du kender sikkert udseendet af et tag, som er fyldt med mos og alger. Det får sådan en mørkegrøn eller brun farve. Det gør at taget nemt kan komme til at se rigtig mange år ud. Det er ikke sikkert det er tilfældet. Dette fjerner man altså når man foretager en tagrensning, hvilket gør at dit tag kommer til at se ud som nyt. Gør du derimod ikke noget, så er alger og mos med til at accellerere nedbrydningsprocessen hos dit tag. Dette betyder at dit tag simpelthen vil skule skiftes hurtigere end nødvendigt.  

tagrensEr du ikke helt overbevist om, at det er det værd? Se lige billedet af en tagrens her. 

Fordelene ved en tagrens

Fordelene ved en tagrens er som nævnt ovenfor, at det forlænger levetiden på dit tag. Ret beset betyder det, at du er på forkant med dit tags helbred, hvorfor det vil kunne leve længere. Det er væsentligt billigere at få foretaget en tagrensning, end det er at skulle få et nyt tag

Hos Carlo-Tagrenovering benytter vi os kun er miljørigtige produkter, sådan at vi på bedst mulig vis kan være med til at sikre vores planet.

Dit tag på dit hus er en refleksion af din person

Husk på at noget  af det første dine gæster ser, når de kommer hjem til dig, er dit hus. Derfor er også vigtigt at man giver det bedst mulige billede af, hvor stærkt huset i virkeligheden er. Dette gøres nemt og billigt ved en tagrens. Kontakt os allerede i dag, og fortæl at du har læst om tagrens på vores hjemmeside – så giver vi dig yderligere 15 % rabat på din bestilling af tagrens.

Vi ses derude!

Få et uforpligtende tilbud på en tagrens nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581