Indhent et gratis tilbud på dit tagpap projekt nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Få et tilbud på et nyt tag i tagpap

Hos Carlo Tagrenovering har vi mange års erfaring med at lægge tagpap. Vi er professionelle og har styr på teknik og materialer, så du får det bedst mulige resultat.

Flere og flere – både private og virksomheder – vælger at få lagt pap på taget, når de skal bygge nyt eller blot udskifte deres gamle tag. Det er der flere grunde til. Tagpap er enormt modstandsdygtigt og har lang levetid. Desuden er det et smidig materiale, der kan bruges til stort set alle slags tage, uanset eventuelle arkitektoniske udfordringer.

Pappet svejses fast, og dette gør det til en utrolig tæt og holdbar løsning. Ring til Carlo Tagrenovering, og hør nærmere. Vi har altid et godt tilbud til dig.

Vi udfører følgende inden for tagarbejde med tagpap:

  • Gratis tagtjek
  • Liste-inddækning
  • Serviceaftaler
  • Renovering
  • Reparationer (små og store)
  • Tagpap dækning på alle tagflader
  • Totalløsninger på Tagpap
  • 15 års garanti på arbejde og 20 års produktgaranti
  • Tilbud inden for 24 timer
  • Grundig rådgivning

Vi opererer hovedsageligt i og omkring København og resten af Hovedstaden.

Ring allerede i dag på tlf. 5273 7581.

Kontakt carlo-tagrenovering idag

Hvad er tagpap egentlig?

Tagpap er en meget dynamisk løsning, som faktisk gør sig rigtig godt på majoriteten af de tagkonstruktioner som findes derude. Det er lige vidt om du har en arkitekttegnet villa, hvor taget kommer i forskellige niveauer eller med forskellige hældninger, eller om du har et hus, hvor taget bare er lige. Pap på taget ville være en fantastisk løsning, lige gyldig hvor du havde planlagt det til.

Det ville også kunne være behjælpeligt, såfremt du ønsker at give huset en lidt anden visuel dimension, da du kan pryde det med trælister, som ville bibringe huset en lidt anden dimension. En anden mulighed var, at man gør med mineraluld, som ville bibringe en mere blød og rund afslutning på taget.

Pris på tagpap – det får du gratis af os

Står du og mangler en pris på udførelsen af dit tagpap, så skal du bare kontakte os. Prisen er selvfølgelig variabel i forhold til mængden af arbejdet, men vi garanterer at vi er konkurrencedygtige på pris. Hvad koster det at få lagt tagpap? Hvad koster et nyt tag med tagpap? Nyt tagpap pris? Det er nok nogle af de spørgsmål vi får flest af, og stort set alle kunder bliver overrasket over, hvor lidt det i virkeligheden koster. Vi vil gerne prøve at matche alle tilbud, så hvis du har fået et tilbud på tagpap et sted, så kontakt da venligst os, det kan være vi kan matche det og måske endda give dig et bedre tilbud. Lægning af tagpap er en af vores kernekompetencer.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud 

Få et uforpligtende tilbud på dit tagpap projekt nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581