Indhent et gratis tilbud på din tagmaling nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Giv dit tag en ny ungdom via en tagmaling

Det er desværre en kendsgerning, at tiden sætter sine spor. Hvad enten det er hos mennesker eller tage. Det betyder simpelthen at de tag kommer til at miste sin slagkraft. Det kommer til at falme i sit udseende og det kommer ikke til at være lige så robust og resistent længere. Det betyder dog nødvendigvis ikke, at du skal ud og investere i et helt nyt tag – tværtimod så er der faktisk hjælp at hente gennem en tagmaling. En tagmaling kan i mange tilfælde være med til at sikre dit tag en ekstra levetid til helt op mod 15 år. Derudover giver du det selvfølgelig også en overhaling, når det kommer til dens udseende. Det betyder selvfølgelig også, at når det er en tagmaling, at du har nogle forskellige farver, som du kan vælge mellem.

Det betyder selvfølgelig også, at hvis du skal have foretaget en rens og maling af tag, så er det Carlo-tagrenovering du skal kontakte. Vores proces er ganske simpel og foregår sådan.

  1. Vi gennemgår dit tag.
  2. Skulle der findes nogle fejl, så sørger vi for at reparere disse.
  3. Vi renser taget ned med miljøgodkendt renseudstyr, sådan at vi er sikre på, at vi ikke er en belastning for omgivelserne.
  4. Vi påfører en algebehandling, sådan at mos og alger ikke skal komme og overtage dit tag.
  5. Vi sprøjter dit tag to gange professionel tagmaling, sådan at vi er sikker på, at dit tag kommer til at stå knivskarpt!

Du sidder sikkert og tænker, at dette koster en bondegård uden lige. Ønsker du en pris på tagmaling? Så kontakt os. Vi kan matche de fleste tilbud, og prisen på tagmaling afhænger selvfølgelig af størrelsen på taget blandt andet.

KBH tagmaling skal foretages af de professionelle

Vi sørger for at komme ud til dig med vores professionelle udstyr, og så går vi ellers i krig. Vi renser lige hele dit tag, sådan at der ikke er nogle urenheder på det, når dette skal males. Foruden at det gør det nemmere at male, så sørger det også for, at taget får en endnu længere holdbarhed. Vi bruger udelukkende kun de allerbedste produkter på markedet, og vi bruger ikke produkter som er direkte skadelige for miljøet.

Har du søgt på følgende tags og er kommet ind på denne side gennem dette?

tagmaling pris, rens og maling af tag, tagrens og maling, tagrensning og maling, pris på tagmaling,  kbh tagrens, tagrens og maling pris, tagrens og maling,  pris på tagmaling, tagrensning og maling pris

så er det helt sikkert fordi, at vi kan hjælpe dig. Foruden at være konkurrencedygtig på pris, så leverer vi også altid god kundeservice med et smil. Tøv endelige ikke med kontakte os – du vil ikke fortryde det.

Maling af tag

Hvad kan egentlig renses tænker du? Vi har gode erfaringer med maling af tag. Normalt vis er maling af tag noget vi vil anbefale, men der skal lidt ekstra til, hvis du f.eks. har et eternittag. Her vil en bedre løsning nemlig være at, man lægger noget andet oven på det. Når vi foretager en maling af dit tag, så er det selvfølgelig altid med de mest miljøvenlige produkter, sådan at du kan være tryg og at miljøet bliver skånet. Er dit tag udstyret med teglsten eller naturskiffer, så kan taget ikke males. Vi kan derimod anbefale at få foretaget en tagrensning, som ville kunne give det samme.

Tagmaler med smil på læben

Hos Carlo-Tagrenovering er vi meget mere end bare professionelle håndværkere der leverer kvalitet. Vi er også serviceminded. Skal du have nyt tag? Mangler du en pris på tagpap? Eller står du og mangler en god tagmaler? Lige gyldig hvad du har i tankerne, så er vi klar til at tage dialogen med dig. Det betyder at vi tager hver enkelt situation, som en speciel situation. Vi hører på, hvad det er du gerne vil have. Vi kommer selvfølgelig med input og råd til, hvad eller hvordan man kunne gøre. For os er det vigtigt, at du får en lige så god oplevelse af os som personer, som du gør af os som professionel tagmaler. 

Vi giver lige nu 15 % rabat, hvis du fortæller os, hvordan du fandt frem til vores side. Klik blot herunder.

Få et uforpligtende tilbud på sit tagmaling nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581