Indhent et gratis tilbud på dit tagpap projekt nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Tagpap pris? 

En af de mest naturlige ting at spørge om, når man skal have lavet noget er prisen. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse for os, at folk spørger til en tagpap pris, når de kontakter os. Vi har dog svært ved at give den helt korrekte pris, hvis vi ikke kender omfanget af det projekt, som du har i tankerne. Derfor beder vi altid om lidt mere specifikationer på projektet, før at vi kan give en pris på tagpap. 

Vi kan dog sige, at vi i hvert fald gør vores for, at vi helt konkurrencedygtige på prisen, når det kommer til lægning af tagpap. Vi vurderer dit projekt og kommer med et tilbud til dit tagpap projekt. Har du allerede indhentet andre tilbud, så er du meget velkommen til, at præsentere det tilbud for os, sådan at vi kan matche det. 

Hvad får man for jeres tagpap pris?

Vi sørger for, at alle materialer, som bliver brugt er i top. Vi bruger kun certificeret materialer, som ikke er skadelige for miljøet og menneskene. Det betyder også at du får maksimal levetid ud af dit tagpap tag, når du vælger at benytte carlo-tagrenovering. Foruden at være rigtig skarpe og kompetente på pris og tagpap, så er vi en af Københavns bedste tagrenoverings virksomheder.

Er du i tvivl om, om du skal bruge tagpap, så kan du læse meget mere om det lige her.

Få det bedste tilbud lige nu

Lige nu giver vi dig muligheden for at få en skarp tagpap pris. Alt du skal gøre er, at du skal fortælle os, hvor du har set os henne. Så kvitterer vi med intet mindre end 15 % på dit næste tagpap projekt. Husk også, at det er helt uforpligtende at kontakte os. Det fremsatte tilbud er ikke bidende, du kan altid sige nej tak.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit tagpap projekt nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581