Indhent et gratis tilbud på dit tagrens projekt nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Tagrensning – du kan få taget til at se nyt ud

Når du vælger Carlo-tagrenovering, så kan vi tilbyde dig forskellige muligheder når det kommer til tagrens. Helt præcis hvilken type du skal bruge, kommer meget an på, hvilket tag du har.

En tagrensning kan komme på forskellige måder – f.eks. kan det være at du øsnker en økonomisk tagrensning. Her anbefaler vi at få foretaget en skummende tagrensning. Denne model foregår meget simpelt. Taget bliver dækket med skum, som får lov til at sætte sig i et stykke tid. Herefter vil det nedbryde de alger, som på taget. Resultatet ved denne model er dog længe under vejs. Det er nemlig sådan, at man først vil kunne se det endelige resultat efter et halvt års tid. Det skal dog nævnes, at denne model er mod alger. Har du meget mos, vil denne ikke være så effektiv.

Har du derimod et tag, som skal under kærlig behandling, så kan vi tilbyde en tagrensning, hvor resultatet kan ses med det samme. Det betyder faktisk, at du vil få et tag, som kommer til at se helt nyt ud. Vores tagrensning fjerner både alger og mos, og samtidig er det også med til at forlænge levetiden på taget. Såfremt farven er falmet, kan man udbedre dette med en tagmaling, hvorfor du ville kunne ende ud med et næsten nyt tag.

Med en afrensning af dit tag, vil du ikke blot sikre dit tags levetid, du vil også give det et helt nyt og flot ydre.

Vores tagrensning fjerner det grimme

tagrensningEr du kommet derud, hvor du kigger op på dit tag og grimmes en smule ved synet? Så er det måske tid til, at vi skal have gjort noget ved det. Det er nemlig sådan, at vi relativt simpelt kan vænne dig af med den følelse du har der. Vi kommer ind og foretager en tagrensning, sådan at dit tag kan se helt nyt ud igen. 

Vi vil rådgive dig kyndigt i processen, sådan at du hele tiden ved, hvad det er der skal laves. Vi aftaler også en pris med dig på forhånd, sådan at der ikke kommer nogle uforudsete omkostninger forbundet med den tagrensning. 

Di tag vil ikke blot være pænt at se på, men det vil også være meget sundere end førhen.

Kontakt os allerede for et uforpligtende tilbud i dag.

Indhent et gratis tilbud på dit tagrens projekt nu.

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581