En ny trend er begyndt at ramme de almindelige danske køkkener, efter danskerne er blevet mere kvalitetsbevidste. Flere og flere er nemlig begyndt at anskaffe sig en sous vide, som mere eller mindre blot er et kar, som kan hjælpe med at tilberede dine fødevare ensartet. Denne metode er med til at holde på saft, samtidig med at give en mørhed. Det er i særdeleshed hyppigt brugt, når det kommer til kød. Det er dog ikke den eneste måde, som du kan bruge sous vide teknikken på.
Du har mange muligheder for, at tilberede forskellige typer af mad på. Du kan lave saucer. En af de mest almindelige saucer, som skaber problemer er bearnaise sauce.
Kan man komme alt i sous vide
Svaret her til er et simpelt ja. Men gør det at alt du kommer i bliver godt? Nej. Snakker vi kød, som er det mest almindelige, så skal man tænke sig om, hvis man f.eks. kommer tynde bøffer i. Snakker vi stege, så er jeg sikker på, at du aldrig kommer til at gå tilbage efter du har prøvet sous vide! Vi kan næsten med garanti sige, at du ikke kommer til at fortryde det.