tagpaptag

tagpaptag

Indhent et gratis tilbud på dit tagpap projekt nu.

Vi arbejder alle ugens dage, kontakt os allerede idag på telefon nr. 5273 7581

Tagpaptag – er du på udkig efter et?

Et tagpaptag er lavet af tagpap, og det har en masse fordele. Disse fordele er noget der kommer fra materialets styrker. Et tagpaptag er nemlig en meget fleksibel løsning, når det kommer til at få lagt et nyt tag. Det er nemlig sådan, at man med et tagpaptag kan få sit tag lagt, selvom huset har et særpræget design. Det betyder at mange arkitekttegnede huse nemt kan få lagt tagpap, da disse oftest kræver en høj fleksibilitet i forhold til niveauskift etc. 

Der forelægger en masse fordomme omkring et tagpaptags holdbarhed, og at dette ikke skulle være lige så stærkt som andre typer af tage. Dette kan vi afkræfte. Med et tagpaptag får du et 100 % tæt tag. 

Tagpaptag pris?

Pris på et tagpaptag er selvfølgelig varierende. Det kommer an på, hvor stort det skal være. Det man dog kan sige ved et tag med tagpap er, at dette kræver minimal vedligeholdelse. Det kommer også til at have en indflydelse på den samlede pris på et tagpaptag. Jo færre løbende omkostninger du har, desto mindre bliver den totale tagpaptag pris. 

Vi har lavet mange tagpaptage

Her hos Carlo tagrenovering har vi lavet mange forskellige tage. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig med kyndig vejledning i forhold til, hvor vidt tagpaptag ville være den rigtige løsning for dig. Vi giver dig også vejledning om, hvordan vi ville gribe opgaven an, samtidig med, at vi sørger for, at du får et skarpt tilbud, som er konkurrencedygtigt. 

Mangler du en pris på et nyt tagpaptag? Er du i tvivl om, hvorvidt dit tagpaptag skal renoveres eller har du noget andet, som du ønsker at spørge os om? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Alle henvendelser er uforpligtende og gratis.

Vi tilbyder dig lige nu yderligere 15 % rabat på din ordre, hvis du fortæller os, hvordan du har fundet vores side.

Klik her eller nedenunder for at komme i kontakt med os. 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud på dit tagpap projekt nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *