Har du et utæt tag?

Utæt tag

Få et uforpligtende tilbud på tagpap i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Har du et utæt tag?

Står du med et utæt tag og tænker alt held er ude? Specielt fordi det måske er dårligt vejr, og det synes du ikke lige du kan overskue lige nu. Derudover tænker du også, at et utæt tag vil komme til at koste dig en formue at få lavet?

Heldigvis kan vi berolige dig – du er nemlig landet helt det rigtige sted. Foruden at være ekstrem billige er vi, her hos Carlo Tagrenovering, også utroligt dygtige til det vi gør. Og alle tilbud du indhenter hos os er helt gratis og uforpligtende. Du skal ikke tage imod det. Du kan nemt kontakte os, da vi både sidder klar ved telefonen alle døgnets 24 timer, og ellers kan du kontakte os på mail gennem vores kontaktform som du kan finde her.

Normalt vis siger man at ingen ting er gratis, men vi vil dog alligevel gerne komme den påstand lidt til livs. Vi vil nemlig gerne lige slynge et par gode råd jeres vej, som kommer til at være helt gratis. Skulle du stå med et utæt tag, så læs da med her og bliv klogere på, hvad der kan ske.

Hvad skyldes et utæt tag?

Et utæt kan i realiteten skyldes et hav af forskellige ting, men baseret på vores erfaring er der dog nogle ting, som altid går igen. Disse ting er nogle, som vi konstatere i majoriteten af de tilfælde vi støder ind i.

  1. Der er trukket vand ind mellem dine tagsten.
  2. Der er trukket vand ind ved skotrender.
  3. Der er kommet vand ind ved dit tags rygning og grater.
  4. Der er kommet vand ind ved din skorsten eller dine vinduer.
  5. Der har været en manglende udluftning.
  6. Undertaget er blevet utæt.
  7. Løsnet og nedfalden mørtel.

Dermed ikke ment, at der ikke kan være andre grunde til utætte tage, men dette er dog det vi oftest ser.

Kan jeg selv se, hvor mit tag er utæt?

Ja, det kan du sagtens. Det hele handler egentlig om, at du skal følge en møjsommelig proces, hvor du går hele taget igennem. Det handler om at spotte utætheden i taget. Dette gøres ved at søge efter tegn på, at der skulle være fugtigt. Kan du ikke finde det med det blotte øje, så skal du tage andre midler i brug. Her kan man med fordel brede noget pap, papir eller lignende ud over gulvet, og altså se, hvor det drypper ned.

Hvis du synes det er for besværligt, så lad os komme ud og give dig et tilbud – det er trods alt gratis. På den måde sikrer du også, at det bliver gjort helt rigtigt.

Hvad ville Carlo Tagrenovering så gøre ved et utæt tag?

Skulle vi kommer frem til, at du desværre står med et utæt tag, så kan vi heldigvis sørge for, at det ikke vil være det fremadrettet. Vi kan nemlig reparere dit tag. Strygning er nøgleordet her i denne sætning. Vi foretager nemlig en overstrygning eller en understrygning, for at sikre, at de tag kommer til at stå perfekt de næste mange år frem. Slut med at det skal dryppe ind på loftet.

Husk at det kan blive meget dyrere, hvis du vælger at vente. Vi er flinke og rare at snakke med, og det koster dig ingen ting at spørge os. Hvis du er hurtig, så kan du lige nu spare 15 % på din tagreparation. Sig blot at du har læst dette indlæg når du kontakter os på telefon 5273 7581 eller gennem vores kontaktformular her.

 

Få et uforpligtende tilbud på tagpap i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *