Kan man få lagt tag om vinteren?

Tag om vinteren

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Er det muligt at få lagt tag om vinteren?

Det er ikke mere end et par uger siden, at vi havde skrevet en nyhed om, at man kunne få et tag med tagpap. Yderligere havde vi også en guide til, hvordan du kunne sikre dit tag, sådan at det var klar til vinteren. Disse to nyheder har affødt nogle spørgsmål, som vi selvfølgelig gerne vil svare på. Et af dem, som har været gentaget flere gange er – er det muligt at få lagt nyt tag om vinteren?

Vi forstår selvfølgelig godt, hvorfor dette spørgsmål stilles. Det burde jo ikke være muligt at lægge tag om vinteren, da sneen og andre faktorer burde umuliggøre det. Heldigvis bor vi dog i et land som Danmark, hvor vejret trods alt, er til at tale med, når det kommer til kulde faktoren. Det forholder sig nemlig sådan, at i langt de fleste tilfælde, er det helt muligt at få lagt tag om vinteren. Selvfølgelig vil der kunne være nogle forhold der gør, at det ikke kan lade sig gøre. Dette er dog heldigvis kun et fåtal af gange, og her ville vi selvfølgelig vejlede dig herom. 

At få lagt tag om vinteren kan faktisk godt være en fordel

Tag om vinteren

Du tænker sikkert, at dette ikke giver nogen mening. Med lad os forklare. Hvis vi forestiller os, at det er snevejr, og at der har lagt sig en pæn dynge sne ovenpå taget. Så er det faktisk den dynge sne kan være med til at skabe en for for isolering. Lad os antage at dit tag er utæt, så kommer sneen til at udgøre et slags tæppe, som beskytter dit tag mod det kolde vejr.

Ligeledes sørger det for, at varmen indefra huset ikke piber ud gennem dette utætte tag på samme måde. Ulempen af dette er dog, at varmen inde fra huset begynder at smelte sneen. Det betyder at sneen bliver til vand. Det vand kan dog bare ikke løbe ned ad taget, som det plejer. Det forholder sig nemlig sådan, at taget er dækket af sne. Derfor er den eneste vej for vandet ind i huset. Det betyder altså også, at du er i fare for, at opleve vandskader. Det vil altså sige, at der muligvis kommer en ekstra post, som du skal tage højde for. Derfor er man også kommet til et punkt, hvor man slet ikke kan vente. Taget skal skiftes eller repareres, og det skal helst gøres med det samme. 

Vi kan hjælpe dig med denne opgave. Det er kun i meget få tilfælde, hvor dit tag er fuldstændig dækket til med høj sne, at det kan være for svært. Nogle materialer kan godt have en faktor der gør, at man ikke må komme under en temperatur, ellers kan de ikke virke. Men det kan vi give dig kyndig vejledning om, når du kontakter os.

Vi kan lægge dit tag om vinteren

Det eneste du skal gøre er, at kontakte Carlo Tagrenovering, og så skal vi nok give dig en professionel rådgivning. Vi har lige nu 15 % rabat, hvis du fortæller os, at det var gennem denne artikel, at du fandt frem til os. 

Vi kan lægge dit tag om vinteren.

 

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering i København nu

Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonnummer 5273 7581

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *